OVER

OVER TRAVELPORTAL

OVER TRAVELPORTAL

TravelPortal is een handelsmerk van TravelAssist.

TravelAssist is een virtuele touroperator, aangesloten bij SGR en ANVR.

Virtueel betekent dat er geen ingekochte voorraad is, maar dynamisch uit het actuele aanbod aan beschikbare vluchten en verblijven wordt gezocht en kan worden geboekt. Met de flexibiliteit van best passende reisdata en -duur.

TravelPortal is tevens aangesloten bij Sambasso.

Sambasso is een alliantie van gespecialiseerde reisaanbieders en reisspecialisten.

 

OVER SAMBASSO

Sambasso is een samenwerking van gespecialiseerde reisaanbieders en reisspecialisten. Gezamenlijk bieden wij je een uitgebreid en wereldwijd aanbod van reizen in verschillende prijscategorieën.

Je boekt de reis zoals jij dat wilt: direct via de website van de aanbieder of met hulp en advies van de reisspecialist bij jou in de buurt. Hoe je ook boekt, jij en thuisblijvers kunnen altijd een beroep doen op de reisspecialist die jouw reis tot in de puntjes verzorgt. Dat maakt het boeken bij Sambasso veilig en vertrouwd.

Je herkent de deelnemers van Sambasso aan het opvallende Sambasso logo. Een logo dat staat voor kwaliteit, juist omdat we weten hoe belangrijk jouw reis voor je is.

 

 • Veilig en vertrouwd je reis boeken
  Meer dan 500 reisspecialisten staan voor je klaar. Online, of bij een reisspecialist in de buurt. Welke manier je ook kiest, je boekt altijd veilig en vertrouwd.

   

 • Voor ieder budget
  Een geweldige vakantie of reiscomponent moet voor iedereen bereikbaar zijn, vinden wij. Daarom bieden wij kwaliteit binnen ieders budget.

   
 • Dat is Sambasso
  Sambasso staat voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen.